CONCERT PÈL DE GALL - EN ACÚSTIC (SESSIÓ EXTRA)

CONCERT PÈL DE GALL - EN ACÚSTIC (SESSIÓ EXTRA)

Ver bilhetes
CONCERT PÈL DE GALL - EN ACÚSTIC (SESSIÓ EXTRA)

CONCERT PÈL DE GALL - EN ACÚSTIC (SESSIÓ EXTRA)

CAFÈ CONCERT SABOY . Pl. General galbis, 29, . Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

Descripció

CONCERT PÈL DE GALL (SESSIÓ EXTRA)

Divendres dia 3 de juliol

23 h

Café Concert Saboy d’Es Mercadal  (Menorca)

Preu 12€


‘A sa vostra salut’ és el títol del nou àlbum de Pèl de Gall, el qual serà un homenatge en reconeixement i agraïment als seus seguidors, que han donat suport al grup menorquí gairebé una dècada. Aquest nou disc de Pèl de Gall, i el quart en la seva discogra a, estarà format per 11 cançons inèdites que han estat mesclades a RPM Estudios (La Raíz, Valira, INC), i masteritza- des a l’estudi de Catmastering (Gossos, Ebri Knight).

Aquest nou llançament discogrà c es publicarà a principis de 2020 i ho farà sota el segell d’unade les discogrà ques més importants i emblemàtiques del rock català: RGB Suports (Els Pets, Lax’n’Busto, Sopa de Cabra, entre d’altres).
Aquest nou disc seguirà en una línea similar a l’anterior disc pel que fa a l’estil i a la qualitat de so, tot i que en aquest nou treball hi podrem trobar cançons més festives i més pensades per a un directe més dinàmic i animat.

Formació El grup està format per Francesc Pons (veu i guitarra), Ernest Martí (guitarra), Xavier Martí (baix)Biel Janer (teclat) i Edu Florit (bateria).

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Vídeo

1 Opinião Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 3/07/2020
Espectacular
Molt bon ambient i música top!
Joan
10/07/2020

Partilhar!

Organizado por

ASSOCIACIÓ MANANGELMENT MUSICAL

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações