Manoeuvres, OMD uk tribut

Manoeuvres, OMD uk tribut

Eintrittskarten ansehen
Manoeuvres, OMD uk tribut

Manoeuvres, OMD uk tribut

Legends Dance Hall. Carretera montcada, 666 . Karte ansehen

9/10/2021

23:00

Kaufe Deine Eintrittskarten

Advance Ticks OMD

15,00 €

Bearbeitungsgebühren

0,00 €

Gesamt 0,00 €

Beschreibung

MANEUVERS - homenaje a Orchestral Manoeuvres In the Dark en concert per primera vegada al nostra pais... !!!!

MANEUVERS (UK) es el principal homenaje de Europa a OMD - Orchestral Maneuvers in the Dark - una de les bandes més influents i originals que va sorgir dels primers dies del synth pop a finals dels 70's. Barry i Sarah van crear MANEUVERS per oferir-te un Tribute Show to OMD creat per un amor i respecte genuïns per la música d'aquests pioners del pop sintetitzador.

Es garanteix una actuació a l'escenari enèrgica i autèntica, capturant fidelment l'atmosfera i l'emoció d'un veritable concert de OMD. realitzant tot les moltes cançons reeixides de OMD com 'Enola Gay', 'Messages', 'Sailing On The Seven Seas' i 'Souvenir' per nomenar algunes, MANEUVERS et deixaran records duradors d'un espectacle captivador i únic que voldràs veure un cop i un altre.

Open doors 22h. Concert 23:15 Afterparty dj Dan Martin. Taquilla 20 €. Anticipada: 15 €

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

Legends Dance Hall

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren